Slimme hulp bij studeren

Ben je student en loop je vast tijdens je studie en heb je een steuntje in de rug nodig? Kun je hulp gebruiken bij jouw studiekeuze? KINNES studie helpt je graag!
Video afspelen

Succesvol studeren én werken voor studenten met een functiebeperking

Loop je vast in je studie? Wij bieden begeleiding bij studiekeuze en studievoortgang. Ook verzorgen wij coördinatie en afstemming met de opleiding, studieloopbaanbegeleiders en begeleiding bij stage en afstuderen.

Wat kunnen we voor je doen bij KINNES Studie

Wat we belangrijk vinden is dat jij de regie hebt en houdt over je studie. We stemmen altijd met je af wat jij nodig hebt. Elke student heeft een andere begeleidingsvraag en kiest voor een andere studierichting. Elke studie is op een andere manier ingericht en opgebouwd en vraagt hierdoor een andere begeleiding. We zijn wel heel eerlijk: als we denken dat een studierichting en/ of beroepsrichting niet bij je past, dan zullen we dit ook aan je teruggeven. 

Liever een persoonlijke uitleg?

Veelgestelde vragen Kinnes Studie

Heb je belangstelling? En heb je vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Hiervoor spreken we graag persoonlijk met je af. Je kunt hiervoor een terugbelverzoek plaatsen óf zelf contact met ons opnemen.

De duur van de begeleiding is afhankelijk van de afspraken die we hierover hebben gemaakt.

Wij kennen bij KINNES studie een flexibele instroom; instromen is op elk gewenst moment mogelijk.

Onze dienstverlening is maatwerk. De kosten zijn afhankelijk van de inhoud van de begeleiding die wij met elkaar hebben afgesproken.

Aanmelden

Het aanmelden bij Kinnes verloopt via een op-maat-gemaakt intakeproces. Hiervoor spreken we graag persoonlijk af. Je kan hiervoor een terugbelverzoek plaatsen óf zelf contact met ons opnemen via onderstaande telefoonnummers.

Kinnes Studie: 0639083117
Kinnes Werk: 0639083116

Algemene vragen kan je ook altijd stellen via het contactformulier of via whatsapp

Neem conact op met Kinnes

Hoe kunnen wij helpen?

  • 0639083116
  • Info@kinnes.nl
  • Schweitzerlaan 3, 9728 NR, Groningen

Stuur een e-mail

Succesvol studeren en werken voor studenten (HBO/WO) met een functiebeperking.

 

Voor veel studenten met een functiebeperking (b)lijkt een HBO/WO opleiding niet haalbaar. Voor deze studenten ontbreekt vaak deskundige begeleiding zowel bij het maken van een passende studie- en beroepskeuze als tijdens het studeren. Jammer; want hierdoor maken veel studenten met een functiebeperking hun studie niet af. Hiermee verliezen zij hun zelfvertrouwen, ontwikkelen zij zich minder goed dan andere studenten en zo worden hun kwaliteiten niet benut. Tijd om hier wat aan te doen. 

 

Herken jij jezelf in bovenstaand verhaal? Dan kan KINNES Studie jou helpen, zodat een HBO/WO opleiding wel haalbaar wordt. Daarnaast kunnen wij jou ook ondersteunen in de vervolgstap, namelijk het zetten van de eerste stap op de arbeidsmarkt.