KINNES Werk is de werkgeversdienstverlening van het REA College

KINNES Werk is een specialist op het gebied van de “inclusieve arbeidsmarkt”. Een arbeidsmarkt waarin iedereen ook mensen met een extra ondersteunings- en/of ontwikkelingsbehoefte duurzaam kunnen en blijven deelnemen. Wij adviseren en helpen werknemers (en werkgevers) op moeilijke en belangrijke momenten in hun loopbaan. Dit, zodat zij beter kunnen inspelen op ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie. Wij bieden ondersteuning bij de ontwikkelbehoefte van werkgevers en/of werknemers op het gebied van scholing, persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Wij zijn goed op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving, hebben oog voor de snel veranderende arbeidsmarkt en hebben jarenlange ervaring met het coachen van werknemers die extra ondersteuning kunnen gebruiken bij het uitoefenen van hun werk, leidinggevenden en directe collega’s.
Video afspelen

Kinnes is een specialist op gebied van “inclusieve arbeidsmarkt”

Een arbeidsmarkt waarin iedereen, ook mensen met een extra ondersteunings- en/of ontwikkelingsbehoefte, duurzaam kunnen en blijven deelnemen. Voor organisaties is het belangrijk dat hun medewerkers goed inzetbaar blijven. Een deel van de werknemers kan hierin zelf de regie voeren. Voor werknemers die hier moeite mee hebben is er KINNES werk. Wij adviseren en helpen werknemers (en werkgevers) op moeilijke en belangrijke momenten in hun loopbaan. Dit, zodat zij beter kunnen inspelen op ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie.
Zoekt u naar mogelijkheden om mensen met een ondersteunings- en/of ontwikkelingsbehoefte aan het werk te houden of te helpen? Dan kunt u ons inschakelen voor onder andere werving en selectie van personeel (job)coaching of als arbeidsdeskundig adviseur. Wij zijn goed op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving, hebben oog voor de snel veranderende arbeidsmarkt en hebben jarenlange ervaring met (job)coaching van werknemers met een beperking, hun leidinggevenden en directe collega’s.

Veelgestelde vragen Kinnes Werk

Voor een oriëntatie over wat wij voor u kunnen betekenen spreken we graag persoonlijk af.  U kunt hiervoor een terugbelverzoek plaatsen óf zelf contact met ons opnemen.

De duur van het traject is afhankelijk van de afspraken die er zijn gemaakt.

Onze dienstverlening is maatwerk. De kosten zijn afhankelijk van de inhoud van het traject dat wij met elkaar hebben afgesproken.

Aanmelden

Het aanmelden bij Kinnes verloopt via een op-maat-gemaakt intakeproces. Hiervoor spreken we graag persoonlijk af. Je kan hiervoor een terugbelverzoek plaatsen óf zelf contact met ons opnemen via onderstaande telefoonnummers.

Kinnes Studie: 0639083117
Kinnes Werk: 0639083116

Algemene vragen kan je ook altijd stellen via het contactformulier of via whatsapp

Neem conact op met Kinnes

Hoe kunnen wij helpen?

  • 0639083116
  • Info@kinnes.nl
  • Schweitzerlaan 3, 9728 NR, Groningen

Stuur een e-mail